dear void

when harry met sally'nin niyorku ve seinfeld arasinda, aslinda daha cok billy crystal'in harry'si ve jerry arasinda buyuk bir benzerlik goruyorum. bu konuya daha sonra deginecegim.
you've got mail de dave chapelle'in oynuyor olmasi komik, ve ancak daha da komik olan, doktor torres'in de (sara ramirez) oyunculuk hayatina baslamak icin bu filmi secmis olusu.
kredi karti kabul etmeyen kasanin kasiyeri olarak izliyoruz burada kendsini.
tam 11 bucuk sene sonra hala maillere bakmak ayni derecede heyecan verici bana kalirsa.

ok, the lovely bones it is.

what dreams may come. hic sevmedigim bir filmdir (robin williams da keza, bicentennial man!) ve ancak o dunyanin gorselligi kesinlikle cok carpicidir. o cayirlar bayirlar, o havada gezinen ruhlar, cehennem tarafi da bir o kadar karanlik ve guzeldir. baya ic karartici bir film de olsa, set tasariminin hakkini vermek gerekir. bu filmde o da eksik kalmis. ki koskoca (artik zayifladi gerci) peter jackson bu! lord of the rings'i insa etti sonucta bu adam. casting hatasi belki de filmin genelindeki arizayi yaratan. mark wahlberg bir hata. perugu daha buyuk hata. tabi ki yerine aklima ilk gelen kisi bir baska mark: ruffalo. stanley tucci bence en buyuk hata. stanley tucci'den neden bir peter stormare yaratmak istemis anlamadim peter jackson. o zaman direk peter stormare oynasaymis. mavi lensler filan. stanley tucci typecasting olayindan siyrilmak istiyor sanirim ve peter'la da cok iyi arkadaslar filan heralde.

ben bir de artik nerde bi seri katil gorsem, dexter izledigimi saniyorum.
bir zamanlar ne kadar cok aramistim heavenly creatures'i. bolognadaki kutuphanede var gonuyordu ancak biri almisti ve aylar boyunca da geri getirmemisti vidyo kaseti. torrent dunyasina dalsam mi... bircok benzerlik gorecegime eminim iki film arasinda. update: görmedim.
ve bir de, daha herseyin gorece bir sekilde iyi gittigi anlardan olan alisveris merkezindeki kitapci dukkani sahnesinde, dukkanin vitrin camindaki tolkien-lord of the rings kitabinin posterini de gozden kacirdik sanma peter. james cameron'i kiskaniyor musun acaba? lord of the rings'i severim, titanic'i listeye sokmam, ancak, soz konusu film terminator 2'yse sayet, iste o zaman akan sulari birazcik durdurmak gerekecek sayin peter.
buyuk butceli filmlerin sanssiz yonetmenlerisiniz. fiziksel acidan. sevin okyay bile dediyse artik, saclarini kestirmenin vakti coktan gelmis de geciyor james!


genc kizimiz begendigi cocuktan gizlenmek icin kamuflaj olarak seventeen'i tercih etmisti.


sevgilerimle.

update:
fox kitapcisindaki ayakkabi kitaplarindan habersiz tezgahtari chris messina canlandiriyor. bu film bir hazine! chris messina'yi six feet under'da claire'in avukat sevgilisi ya da julie ve julia'nin julia'sinin kocasi rollerinden hatirlayabilirsiniz. bu update tek elle yazilmistir. cunku diger el ve kolum su an ritanin hakimiyeti altindadirlar.

No comments: