weeds vs edward scissorhands

karsilastirma yapmayi kolaylastirmak amaciyla iki fotograf koymak isterdim yan yana ama benim hafizam ve hislerimle hareket etmek durumunda birakacagim sizleri. soguk bir oslo gezisi donusu yanimdaki ganimetlerden birinin de edward dvdsi oldugunu sanirim yalnis hatirliyormusum.
sonuc: weeds in ve ed scissy'nin jenerik goruntulerinde gecen amerikan suburb hayati-ki pek tabii tim burton gorselligi ile pek daha sahane o pembe ve nil yesili ve ucuk sari evler, arabalar- birbirinin tamamen ayni hissiyat bakimindan.

evet iste cigdem saolsun weedsin hepsini cekti bana ben de dun geceden beridir gark oluyorum mary louise parker in yari karanlik dunyasina.
hala mad men i dusunuyorum ben aslinda. bu sene icime sinen yapimlari da soyle bir siralamak istiyorum.
bu sene diyince benim bu 'senem'den bahsediyorum, yapim yili neymis umursamiyorum. bu sozum de carnivale'a gidiyor. digerleri zaten hep taze.
mad men.
carnivale.
californication.

tabii iste uzerinden zaman gecince heyecanini yitirebiliyor bazilari. mad men daha cok taze benim icin. o yuzden onu birinci siraya koyuyorum.(ikideydi once, ben degistirdim siz afrketmediniz, ama durustum ya...)
komedi dalinda ise hic tartismasiz
how i met your mother'a gidiyor oyum.
lost room
olsun, dirty sexy money olsun-peter'cim onun bir pembe diziden ibaret oldugunu ifade etmis, beni de sevindirdi bu yorumu cunku kendisi de farkinda buyuk ihtimalle asla bi daha hic kimse six feet under'in yanina yaklasamayacak- dexter olsun-hadi dexter'i da biraz ustte tutayim hele dirty'nin hic yanina koymiyim- lost'u heroes'u baska bir kefeye koyup onlara cerez gozuyle bakip ciddiye alirla almaz arsi bir tavir sergileyeyeyim; brothers and sisters'i, private practice'i yan yana kefelere koyayim ama b&s biraz daha yukarda kalsin ki private'in bold and the beautifulvari filtreleri goz kamastirmasin. gossip girl'le ilgili... hani en azindan bi gardrop calismasi var, ama yok ben onu da ciddiye almiyim, grey's anatomy her zamanki gibi zaten, barbie oynamak gibi sanki bi kac arkadas toplanip. scrubs ise... ilk goz agrim scrubs'in pabucu ne yazik ki dama atildi himym tarafindan.

ps: jeffrey dean morgan aka denny duquette(grey's anatomy) / judah botwin(weeds) hep oluyu mu oynayacak acaba. tamam evet simdi uma thurman ve colin firth lu bir filmi gelmekte ve gayet de canli orda amma velakin kendisinde bir javier bardem cazibesi sezinlemekteyim ben grey's de izzy'yi yattigi yerden kendine asik ettigi zamanlarindan beri. ve bir de dedikodu, ki bu da eskidi aslinda artik bayagi, mary luoise parker bir zamanlar yine cok hos bir insan olan billy crudup ile beraberdi. hatta ondan hamileydi. yillardir beraberlerdi etc, sonra billy gitti stage beauty filminin cekimleri sirasinda claire danes ile tanisti ona asik oldu ve mary'yi 9 aylik hamile bir sekilde terkedip claire'le oldu. sonra onlar da ayrildilar. mary'nin isleri acildi diger ikisinin ise iste bildigimiz gibi.

imza: pitir cim.

1 comment:

aC. said...

javier ve jeffrey dean arasindaki benzerlige kesinlikle katiliyorum.

ikisi de karsi konulmaz bir 'yakisiklidiilamabirkeredahabakayimsuna' cazibesi salgiliyor, ekrandan ustumuze dogru.

ha bir de benden minik bir detay: jeffrey'nin bisou adinda disi bir kopegi var. harika bir yaratik.