bütün gün internetim yoktu bahaneyle apple'ın başına geçtim. iyi de oldu. amma velakin o kadar iyi olmayan yönleri de vardı bu durumun.
outlook örneğin, outlook hiç çalışmadı.
sonra bilgisayarı açıp kapadık. bu nasıl daha önce aklıma gelmemişti ki.
şimdi herşey çalışıyor.
çok inanılmaz.
bir inanılmaz olan da buranın ısısı. öyle sıcak öyle sıcak ki!
bir de artık yemekhanemiz var. yemekhanemizin yemek çeşitleri biraz sınırlı. olsun. buna da şükür.
parmak izimizi bir daha vermemiz gerekiyor bir de. yarından itibaren ofise parmak izimizle gireceğiz. yemeğimizi de parmak izimizle yiyeceğiz.
parmak da göz gibi hassas bir uzvumuz bence. ben parmağa bakmağa ve parmak izi hakkında konuşmaya pek dayanamıyorum. içim bir fena oluyor.

bugün apple'ın başına geçtiğimde bol bol trailer izledim. narnia'nın ikincisinin çekildiğini ve bizim dünamızdaki '1' yılın narnia'da '1300' yıla eşit olduğunu öğrendim.
Matthew MacConaghuey ve Kate Hudson'lı bir hazine filminin vizyonlara girmek üzere olduğunu(Jessica Alba 'nın kini andıran cinsten bol manzaralı, yanık tenli ve yakışıklı). uma thurman, colin firth ve grey's anatomy'nin danny'sinin (izzie'nin hasta sevgilisi) oynadığı bir romantik komedide umanın yaşını artık fazlasıyla belli ettiğini.
bu arada izzie'nin 27 dresses'i (27 adet nedime kıyafeti) ortalığı kasıp kavuruyormuş box office'te, katie holmes ise amerikada en nefret edilen kadınmış perezin dediğine göre, filmi (mad money) acınası bir 6-8 milyon $ hasılat yapabilmiş ancak. o kızı hiç bi zaman öyle çok sevmedim ama, tom cruise'un bir kafese kapatılması ve kızlarının da hemen beyninin yıkanması gerektiğini düşünüyorum, çok geç olmadan.

sonra:
bütün bunlar 2 gün önce aklımdan geçiyorlardı. o arada heath ledger öldü. batmanininki tabii ki o gün izlediğim trailerlar arasındaydı. yılın ve yılların en heyecala beklediğim filmiydi. neyseki çekimleri tamamlandı diye bencilce bi düşünce geçti aklımdan; neyse ki izleyebileceğiz biz yine de diye.

3 comments:

dearjune. said...

heath'in sevgilisi olan kiz dawson creek'teki sarisin. cocuklari falan var. ne haldedir simdi kimbilir. katie holmes'u hic sevmezdim ama onu severdim iste. neydi adi michelle mi ne. bu sene cok insan olmeye basladi. tuhaf.

d said...

bu sene cok tuhaf bir sene fena halde katiliyorum. her turlu supersticious hareketi de yapiyorum uzerine. demire tahtaya filan vuruyorum sacimi cekiyorum tututuu diyorum.
a) michelle williams
b) matilda, 2 yasinda
c) ayrilmislardi zaten, ama cocuklari her zaman oncelikliydi.
d) ben de jen'ciydim canim kesinlikle. michelleci yani dawson'in goletinde.

ay uf valla beklemeyecegim kadar etkilendim su socugun olumunden. yani ben hep sevmistim onu bi de, bi gun oturup izlesek mi ne 10 things? hi?

dearjune. said...

aa evet kesinlikle yapalim oyle bir sey. ama ben aglarim muhtemelen. olsun. bizde izleriz.

burclara bagliycam simdi bu yilki gelismeleri. pluton oglak burcuna gecmis ve tarihteki kotu olaylar, savaslar hep bu donemde yasanmis vs.
gayet bilimsel bir egitim alan bir insan evladi olarak buna inanmam beklenir miydi. elbette. tuhaf zamanlar. mukayet olmak lazim sevilen herkese.